Guides & Tutorials
Video Tutorials
Tutorial: Zo maak je een video van je galerij voor Instagram
Tutorial: Zo maak je een video van je galerij voor Instagram

Bekijk de video en start met het delen van jouw galerijen op social media

Jessica Jongman avatar
Geschreven door Jessica Jongman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het maken van een schermopname van je galerij is een goede manier om potentiële klanten een voorproefje te geven van het eindresultaat van een fotoshoot. In dit artikel laten we zien hoe je dit kunt doen.

Bekijk de tutorial voor een video uitleg.

Lees hieronder het stappenplan voor Android en iPhone gebruikers:

Stappenplan voor Android-telefoons:

1. Open de Galerij: Ga naar de galerij in je browser

2. Start Schermopname: Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om het meldingenscherm te openen. Zoek naar de optie "Schermopname" en tik erop om de opname te starten.

3. Maak een opname van de Galerij: Ga naar de galerij scrol hier doorheen.

4. Stop de Opname: Tik op het meldingenscherm op de knop "Stop" om de schermopname te beëindigen.

5. Bekijk de Opname: De schermopname wordt opgeslagen in de galerij van je telefoon.

6. Bewerk de Opname: Via een app als inshot of capcut kan je de galerij aanpassen.

Stappenplan voor iPhones:

1. Open de Galerij: Ga naar de galerij in je browser

2. Start Schermopname: Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om het 'Bedieningspaneel' te openen. Staat deze er nog niet bij, ga naar de instellingen van je iPhone en tik op 'Bedieningspaneel'. Voeg 'Schermopname' toe.

3. Maak een opname van de Galerij: Ga naar de galerij scrol hier doorheen.

4. Stop de Opname: Tik op de rode statusbalk bovenaan het scherm en tik op 'Stop'.

5. Bekijk de Opname: De schermopname wordt opgeslagen in de galerij van je telefoon.

6. Bewerk de Opname: Via een app als inshot of capcut kan je de galerij aanpassen.

Deel tot slot je galerij via een Instagram Reel of Story. Voeg een leuke audio toe, tekst of zelfs een voice-over. Vergeet @shootstack.io niet te taggen in de galerij!