Waarom kan mijn klant de foto's niet downloaden?

Krijgt je klant de melding dat het downloaden niet lukt, dan kan dat een aantal oorzaken hebben. Lees hier wat jij kunt doen!

Jessica Jongman avatar
Geschreven door Jessica Jongman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer het je klant niet lukt om de foto's te downloaden kan dat meerdere oorzaken hebben:

1. Je klant opent de galerij vanuit een andere app zoals Facebook Messenger of Instagram Berichten. De galerij wordt dan geopend in een andere app waardoor de downloads niet optimaal werken.

• Oplossing: Laat je klant de link van de galerij kopiëren en plakken in een lege browser.

2. Download limiet is bereikt. Bij het instellen van de downloads kan je ook een download limiet zetten. Wanneer je klant dit bereikt is het niet meer mogelijk om een download te starten.

3. Je hebt twee (of meerdere) keer een galerij hebt verzonden naar dezelfde klant. Een klant kan niet in meerdere galerijen tegelijkertijd zijn ingelogd.

• Oplossing: Het is belangrijk dat je klant uit de ene galerij 'uitlogt' zodat ze in de andere galerij de foto's kan downloaden. Geef bij je klant aan dat ze op het uitlog icoontje klikt rechts bovenaan bij de galerij waarin ze is ingelogd. Laat ze vervolgens de pagina even refreshen met cmd/crtl + shift + r.

We werken bij Shootstack aan een oplossing zodat dit in de toekomst automatisch gaat!

Heb je alle bovenstaande oplossing geprobeerd maar lukt het nog niet? Neem dan even contact met ons op.