Waarom kunnen mijn klanten geen favorieten kiezen?

Heb je klant favorieten aangezet, maar lukt het je klant niet om favorieten uit te kiezen, lees dan dit artikel.

Jessica Jongman avatar
Geschreven door Jessica Jongman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je twee (of meerdere) keer een galerij hebt verzonden naar dezelfde klant, dan is het belangrijk dat je klant uit de ene galerij 'uitlogt' zodat ze in de andere galerij de favorieten kan uitkiezen.

Geef bij je klant aan dat ze op het uitlog icoontje klikt rechts bovenaan bij de galerij waarin ze is ingelogd. Laat ze vervolgens de pagina even refreshen met cmd/crtl + shift + r.

Je klant kan nu in de nieuwe galerij de favorieten foto's uitkiezen.

We werken bij Shootstack aan een oplossing zodat dit in de toekomst automatisch gaat!