Guides & Tutorials
Video Tutorials
Tutorial: Kopieer Favorieten naar Lightroom

Zo kopieer je een favorietenlijst uit Shootstack eenvoudig naar Lightroom

Jessica Jongman avatar
Geschreven door Jessica Jongman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je klanten hun favoriete foto's hebben uitgekozen in hun galerij, kan jij deze terugvinden bij 'favorieten'. Wil jij de gekozen foto's nog verder bewerken of opnieuw exporteren vanuit Lightroom? Dan kan je eenvoudig de favorietenlijst kopiëren uit Shootstack en vervolgens plakken in Lightroom.

Let op: zie je in de bibliotheek van Lightroom het invoerveld niet? Klik hier op cmd / ctrl + F en dan op Tekst.

Bekijk deze video om te zien hoe je dit doet: