Waarom gaat het uploaden van mijn foto's zo langzaam?

Lees wat je hieraan kunt doen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als het uploaden van je foto's heel langzaam gaat dan komt dat vaak door de snelheid van je internet provider. Je kunt een speed test doen via: https://www.speedtest.net/

Voor het uploaden van foto's raden we een uploadsnelheid aan van 10 mbps (10000 kpbs). Als je aanzienlijk lagere uploadsnelheden ervaart naar onze server in vergelijking met je snelheidstestresultaten, kun je de volgende standaard opties proberen:

• Browser cache legen: Het legen van je browsers cache kan helpen om alles weer te versnellen. Wij raden aan om te werken met Google Chrome.

• Refresh je browser: Op Mac met: cmd + shift + R en op Windows met: Crtl + F5.

• Update je browser: Je browser moet regelmatig ge-update worden, zorg dat deze up to date is en herstart je computer na de update.

• Herstart je internet router.

Check je bestandsgrootte

Als je foto's extreem groot zijn kan dit invloed hebben op de uploadsnelheid. Bij hele grote foto's is het mogelijk om deze iets te verkleinen zonder de kwaliteit te verliezen. Door dit te doen zal je uploadervaring aanzienlijk verbeteren en bespaar je ruimte!

Tot slot kan het helpen of je foto's in kleinere batches te uploaden