Waarom mislukt het uploaden van mijn foto's?

Lees wat je kunt doen wanneer het uploaden van je foto's mislukt!

Jessica Jongman avatar
Geschreven door Jessica Jongman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Probeer je foto's te uploaden in een fotoset maar krijg je steeds de melding dat dit is mislukt? Dan kan dit een aantal oorzaken hebben. In dit artikel leggen we uit wat je kunt doen.

Oorzaken & oplossingen:

• Meest voorkomend: Je gebruikt geen goede browser of je browser moet worden ge-updatet of refreshed worden. Wij raden aan om met Google Chrome te werken. Refresh je browser op Mac met: cmd + shift + R en op Windows met: Crtl + F5.

• Je browser in net ge-updatet en moet herstart worden. Sluit je browser volledig af en weer opnieuw op. Een tip is om je computer ook opnieuw op te starten.

• Je hebt geen (of geen goede) internet connectie. Controleer je connectie en probeer opnieuw verbinding te maken met je internet.

• Je hebt té snel internet. Dit zal niet snel gebeuren maar wanneer je extreem snel internet hebt dan bereik je het beveiligingslimiet van onze server waardoor de upload mislukt. Dit kan je oplossen door je foto's in wat kleinere batches te uploaden.

Helpen bovenstaande oplossingen niet. Neem dan even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.