Account
Hoe verander ik mijn rekeningnummer?

Je kunt via je account bij pakket & facturen je rekeningnummer wijzigen.

Jessica Jongman avatar
Geschreven door Jessica Jongman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt je rekeningnummer direct in je Shootstack account aanpassen. Ga rechtsbovenin naar account instellingen klik dan op pakket & facturen en dan op pakket wijzigen.

Je kunt nu bij betaalmethode een nieuwe betaalmethode toevoegen.

Je kunt hier een nieuwe Credit Card of een nieuwe bankrekening toevoegen. Je kunt daarna je oude rekeningnummer verwijderen of je nieuwe rekeningnummer toevoegen als 'default'.