Algemeen
Doen jullie iets met de kwaliteit van mijn foto's?

Wij veranderen niks aan de kwaliteit van jouw originele bestanden, lees meer

Jiry van Dam avatar
Geschreven door Jiry van Dam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als software programma’s de kwaliteit van je foto’s naar beneden halen.

Wij veranderen dan ook niks aan jouw originele bestand. Zoals jij de foto upload wordt deze ook gedownload door jouw klant. Belangrijk: vink hiervoor origineel aan bij de download instellingen.

Web formaat foto’s zijn 2048 pixels. Wanneer klanten foto’s downloaden in dit formaat, wordt de lange rand geschaald naar 2048 pixels. Dit formaat is handig voor klanten om foto’s online te delen.

Let op: upload je foto’s die kleiner zijn dan 2048 pixels, dan zullen deze worden opgeschaald naar 2048px. Vink dus ook altijd origineel aan als je kleinere foto’s upload.

Download foto formaat instellen

Om het download formaat in te stellen klik je op de juiste galerij en vervolgens op het tabje download. Om klanten het originele bestand te laten downloaden zet je de downloads aan en selecteer je origineel. Daarnaast kan je ook het web formaat aanzetten.