Account
Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Zo wijzig je eenvoudig je wachtwoord in je Shootstack account

Jiry van Dam avatar
Geschreven door Jiry van Dam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn twee manieren waarop je jouw wachtwoord kunt wijzigen. Je kunt je wachtwoord wijzigen als je bent ingelogd of als je niet bent ingelogd.

Je wachtwoord wijzigen als je bent ingelogd:

1. Klik op account rechts bovenaan de pagina.

2. Ga naar de sectie wachtwoord wijzigen.

3. Vul je huidige wachtwoord in, je nieuwe wachtwoord en klik op wijzigen.

Kies een sterk wachtwoord die bestaat uit minimaal 8 karakters. Gebruik combinaties van cijfers, symbolen en (hoofd)letters om je account goed te beveiligen.

Je wachtwoord wijzigen als je niet bent ingelogd:

1. Klik op wachtwoord vergeten.

2. Vul het e-mailadres in dat bij je Shootstack account hoort.

3. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

4. Voer je nieuwe wachtwoord in en bevestig deze.

Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord.

Geen toegang tot je account?

Heb je je wachtwoord opnieuw ingesteld en krijg je nog steeds geen toegang tot je account?

• Let erop dat je bij het inloggen het juiste e-mailadres gebruikt.

• Wacht dan 30 minuten met inloggen, je hebt waarschijnlijk je wachtwoord te vaak fout ingevuld waardoor het systeem je tijdelijk blokkeert.

• Na deze 30 minuten kan je opnieuw inloggen via Shootstack.io of nogmaals een nieuw wachtwoord aanvragen.

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.